Akku infó

Boot-szerkesztő

Defrag

Egér tuning

Hardver infó

Hardver teszt

HDD - SSD tools

Keretrendszerek

Kezelőfelület

4t Tray Minimizer Free 6.07

Kezelőfelületet segítő eszköz, ami bármilyen ablakot, vagy programot le tud csukni az óra melletti ikonok közé. Jópár egyéb, jól beállítható funkciója is akad még.

Dexpot 1.6.14 (Build 2439)

Asztalkezelő alkalmazás, ami megsokszorozhatja a munkaterületet azzal, hogy virtuális asztalokat hoz létre. Ezek között billentyűkombinációkkal, vagy a rendszerikonra kattintva válthatunk.

f.lux 4.111

Automatikus színhőmérséklet állító program, ami segít a késő délutáni és esti órákban a képernyő kék fényének arányát leszorítani, ráadásul szoftveresen lejjebb lehet venni vele a monitor fényerejét.

Launchy 2.5

Ingyenes programindító és fájlkereső felület, ami billentyűkombinációra bukkan elő. Számológépként is használható.

Listary 5.00.2843

Ingyenes programindító és fájlkereső alkalmazás, ami billentyűkombinációra húzható elő, és rengeteg fájlműveleti funkciót képes gyorsítani a használata.

MiniBin 6.6.0.0

A lomtárat tálcaikonként jeleníti meg, mutatva a benne foglalt lom méretét. Beállítható, hogy dupla klikkre megnyissa a kukát, vagy azonnal törölje az elemeket.

ReIcon 1.9

Az asztali ikonok pozíciójának mentésére és visszaállítására való programocska. Természetesen nem kell a háttérben futnia, és be lehet pakolni az asztali jobbklikkes menübe a teljes kényelem kevéért.

Shutdown8 1.08

A rendszer leállítását időzítő eszköz. Az indítása után egyből feldobja a menüt, ahol kiválasztható a késleltetés mértéke.

TrayStatus 4.2

A tárhely (HDD, SSD) aktivitását, vagy a különböző speciális billentyűk (Caps Lock, Num Lock, WIN, ALT stb.) állapotát kijelző, óra mellett ülő alkalmatosság.

USB Disk Ejector 1.3.0.6

Ingyenes USB-kiadó program. A system tray-ben ül, kattintásra kis ablakban jelennek meg a csatlakoztatott meghajtók. Dupla klikk őket lecsatolni, de billentyűparancsok is használhatók a műveletre.

Multi-monitor

Partíció-szerkesztő

Rendszer infó

Autoruns 13.96

Listázza a rendszerrel együtt induló programokat, fájlokat, szervizeket, és le is tudja tiltani őket.

DriveLetterView 1.50

Listázza a meghajtó betűjeleket, az azokhoz kapcsolt meghajtók típusát és egyéb paramétereit. A betűjelek közvetlenül a programon belül is megváltoztathatók.

FileTypesMan 1.85

Listázza az összes beregisztrált fájlkiterjesztést, és a hozzájuk rendelt alapértelmezett programokat. Ezeket meg is változtathatjuk.

FixWin 10.1

Windows 10-hez való eszköz, ami jópár hibát képes orvosolni. Ezeket kategóriákra bontva listázza, és pontosan jelzi, hogy aktiváláskor milyen módosításokat végeznének.

Process Explorer 16.31

A Windows beépített feladatkezelőjénél átláthatóbban, fa-struktúrában jelzi a gépen futó folyamatokat, színekkel kiemelve a különféle tulajdonságokat.

Process Monitor 3.53

Az elődök (Filemon és Regmon) funkcióit egyesítve élőben listázza az aktuális fájl-, számítási- és registry-műveleteket.

RegScanner 2.46

Gyors registry-kereső. A kilistázott elemekre duplán kattintva egyből a registry megfelelő pontjára navigál.

ShellExView 2.01

Kis eszköz, ami a különféle programok rendszerbe épülő komponenseit listázza, és ha kell, le is tilthatjuk azokat.

ShellMenuNew 1.02

A helyi menükök keresztül újonnan létrehozható fájlok típusait listázza, és ezek közül letilthatjuk vele a fölösleget.

ShellMenuView 1.41

A programmal törölhető a különféle programok helyi menükbe beépülő moduljai.

System Explorer 7.0.0

A leggyakrabban használt rendszerdiagnosztikai eszközöket egyesíti a felületén.

TakeOwnershipEx 1.2.0.1

A fájlok és mappák fölötti jogosultságok visszavételére szolgáló egyszerű eszköz.

Takarítás

Telepítő készítés

Windows konfigurálás