4t Tray Minimizer Free 6.07

Kezelőfelületet segítő eszköz, ami bármilyen ablakot, vagy programot le tud csukni az óra melletti ikonok közé. Jópár egyéb, jól beállítható funkciója is akad még.

Dexpot 1.6.14 (Build 2439)

Asztalkezelő alkalmazás, ami megsokszorozhatja a munkaterületet azzal, hogy virtuális asztalokat hoz létre. Ezek között billentyűkombinációkkal, vagy a rendszerikonra kattintva válthatunk.

Launchy 2.5

Ingyenes programindító és fájlkereső felület, ami billentyűkombinációra bukkan elő. Számológépként is használható.

Listary 5.00.2843

Ingyenes programindító és fájlkereső alkalmazás, ami billentyűkombinációra húzható elő, és rengeteg fájlműveleti funkciót képes gyorsítani a használata.

MiniBin 6.6.0.0

A lomtárat tálcaikonként jeleníti meg, mutatva a benne foglalt lom méretét. Beállítható, hogy dupla klikkre megnyissa a kukát, vagy azonnal törölje az elemeket.

Shutdown8 1.08

A rendszer leállítását időzítő eszköz. Az indítása után egyből feldobja a menüt, ahol kiválasztható a késleltetés mértéke.

TrayStatus 3.2

A tárhely (HDD, SSD) aktivitását, vagy a különböző speciális billentyűk (Caps Lock, Num Lock, WIN, ALT stb.) állapotát kijelző, óra mellett ülő alkalmatosság.

USB Disk Ejector 1.3.0.6

Ingyenes USB-kiadó program. A system tray-ben ül, kattintásra kis ablakban jelennek meg a csatlakoztatott meghajtók. Dupla klikk őket lecsatolni, de billentyűparancsok is használhatók a műveletre.