Adatok

Verzió: 11.3.16.0
Fejlesztő: 2BrightSparks
Licensz: ingyenes (limitált)
Nyelv: angol / magyar
Linkek:

Fájlszinkronizáló program, ami lokális, vagy épp hálózati mappák közt végez adatmentést. A választott fájlművelet (backup, synchronize, mirror) szabályokkal és szűrőkkel finoman megszabható, majd profilba menthető. Ezeket a profilokat manuálisan, vagy időzítve futtathatjuk le. A forrás- és célmappa közötti különbségeket vizuálisan remekül áttekinthetővé teszi, meghagyva a manuális beavatkozás lehetőségét.

A felület beállítható sötét alaptémára is, de ennek a programnak nem feltétlen áll jól a teljes feketeség, így a screenshot-okon inkább egy teljes manuális mentés procedúráját és a beállításokat mutatom be.

Az ingyenes verzió limitációja többek közt, hogy inkrementális mentést nem kezel. Erre a feladatra vagy a fizetős változatok (SyncbBackSE, SyncbBackPro), vagy az ingyenes Iperius Backup Free használhatók. De ezt leszámítva egy teljeskörű, letisztult, jól használható progit kapunk, amit ritka ebben a kategóriában.

A program beállításait, és a létrehozott profilokat alapvetően a következő mappában találod, de ez átállítható (érdemes körültekintően menteni őket, ha sokat szöszöltél a beállításával):

%USERPROFILE%\AppData\Local\2BrightSparks\SyncBackFree

Changelog

Alternatívák

Kategóriák