Adatok

Verzió: 1.8.4
Fejlesztő: oleksis
Licensz: ingyenes (nyílt forráskodú)
Nyelv: angol
Linkek:

Video- és audio letöltő program, ami YouTube, Twitch, Facebook, Vimeo, SouldCloud és egyéb oldalakról kötegelve, vagy lejátszási listák alapján képes a videókat, zenéket letölteni, vagy a kívánt formátumba konvertálni. A feliratokat is kezeli. A program a Youtube-DLG aktív fejlesztés alatt álló utódja (forkja).

Beállítás

Motorként az alapértelmezett youtube-dl.exe helyett a yt-dlp.exe-t érdemes kiválasztani (Options > Extra > CLI Backend). Erről itt olvashatsz részletesen, illetve a második képen láthatod ezt a beállítást.

Használat

Pár nap elteltével érdemes az Update-tel kezdeni a használatot (ez jobb felül, a fogaskerék gomb menüjében elérhető), mivel a program alapját képező yt-dlp.exe rendszeresen frissül. Ez az, ami orvosolhatja az oldalakkal való kompatibilitási problémákat.

A zenei, vagy egyéb videós formátummá alakítást és a célhelyet a főképernyőn lehet kiválasztani. Az MP3-ra alakítás minősége a beállításokban változtatható – az alapértelmezett közepes minőséget érdemes is High-ra rakni a Formats fülön.

A lejátszási listák automatikus számozásához ezt a sort kell bemásolni a megfelelő helyre (General > Filename format > Custom): %(autonumber)s %(title)s.%(ext)s

Alternatívák

Ha felhasználóbarátabb, egyszerűbb programot keresel videók letöltésre, akkor ott van 4K Video Downloader. Annak a limitációja annyi, hogy egyesével kell hozzáadni a letölteni kívánt videókat, és az ingyenes verzió nem kezeli a playlist-eket.

Kifejezetten MP3 letöltésre ott van a még kezesebb MediaHuman YouTube to MP3 Converter

Támogatás

Segítsd a NeszeTools fenntartását PayPal-on keresztül!

PayPal - NeszeTools

Kategóriák