Youtube-DLG

Verzió: 0.4
Fejlesztő: MrS0m30n3
Licensz: ingyenes (nyílt forráskódú)
Nyelv: angol

Letöltés

Video- és audio letöltő program, ami YouTube, Facebook, Vimeo, SouldCloud és egyéb oldalakról, kötegelve, vagy lejátszási listák alapján képes a videókat, zenéket letölteni, vagy a kívánt formátumba konvertálni. A feliratokat is kezeli.

A program a népszerű, parancssoros youtube-dl-hez készült grafikus felület (GUI) – innen jött a program neve is. A legfrissebb youtube-dl.exe-t az első letöltés indításánál fogja automatikusan leszedni, de később is csak egy gombnyomás a frissítése.

Használat

Érdemes mindig az Update-tel kezdeni a használatot (a jobb felső beállítások gomb alatt elérhető), mert a program alapját képező EXE pár naponta frissül! Ez az, ami orvosolhatja az oldalakkal való kompatibilitási problémákat.

A zenei, vagy egyéb videós formátummá alakítást, és a célhelyet a főképernyőn lehet kiválasztani. Az MP3-ra alakítás minősége a beállításokban elérhető, és alapértelmezetten a közepes van kiválasztva - ezt fel lehet rakni High-ra.

A lejátszási listák letöltésénél az automatikus számozásához másold be ezt a Filename format részhez a Custom kiválasztása után: %(autonumber)s %(title)s.%(ext)s

Alternatívák

Ha felhasználóbarátabb, egyszerűbb programot keresel videók letöltésre, akkor ott van 4K Video Downloader. Annak a limitációja annyi, hogy egyesével kell hozzáadni a letölteni kívánt videókat, és az ingyenes verzió nem kezeli a playlist-eket.

Kifejezetten MP3 letöltésre ott van a még kezesebb MediaHuman YouTube to MP3 Converter